Behandeling ziekte van Lyme

behandeling-ziekte-van-lyme_625x280

Behandeling van chronische ziekte van Lyme
Behandeling ziekte van Lyme? En dan de chronische variant? Lymeziekte wordt veroorzaakt door een de Borrelia bacterie.Op verschillende wijzen is de bacterie in staat om in de gastheer te overleven. Zo kan de bacterie zich bijvoorbeeld manifesteren in cyste-vorm, waardoor de bacterie niet goed zichtbaar is voor het immuunsysteem en ontoegankelijk voor antibiotica. In deze vormen kan de bacterie zich, ondanks antibioticatherapie, langdurig in het lichaam handhaven en zich na behandeling met antibiotica opnieuw vermenigvuldigen, waardoor symptomen weer terugkomen. We spreken van chronische ofwel gedissemineerde Lymeziekte omdat de bacterie zich dan door het lichaam heeft verspreid. Uit recent onderzoek blijkt dat langdurig gebruik van antibiotica in deze situatie niet effectief is. Is er dan geen alternatief? Zeker wel, zelfs zonder antibiotica.

Stappenplan behandeling ziekte van Lyme (Chronisch):

1. Versterken van het immuunsysteem, aanpak van allergieën
Behandeling van ziekte van Lyme vindt plaats volgens het Perla-Treatments  behandelprotocol, een combinatie van voedingsadviezen en het stap voor stap behandelen van allergieën met accupunctuur.

2. Supplementen met antibiotische en immuunversterkende werking
Behandeling omvat het inzetten van voedingssupplementen met immuunversterkende eigenschappen om Borrelia aan te pakken.

3. Biofotonentherapie

Behandeling vindt plaats door middel van biofotonetherapie.. Deze innovatieve methode uit Duitsland reguleert en activeert het immuunsysteem in de reactie tegen de Borrelia bacterie en bevordert de celregeneratie.

De duur van de behandeling van de ziekte van Lyme is per patiënt verschillend. Het traject kan 15 tot circa 50 behandelingen in beslag nemen, afhankelijk van het immuunsysteem van de patiënt. De meeste patiënten ervaren al na enkele behandelingen verbeteringen.

Effectieve behandeling is mogelijk bij het LymeCenter.